Vi kender alle til ønsket om at ville imponere gæsterne med fantastiske madretter og god vin, men vi kender i lige så høj grad til manglen på tid og måske også manglen på de kulinariske evner. Sous vide er løsningen for den krævende bruger, da der her slåes flere fluer med et smæk. Det er nemt at lave, det er god kvalitet og det smager fantastisk.
Vakuumpakket kød er løsningen
Det kan lyde helt omsonst, at posemad skulle være løsningen på ens madproblem forud for besøg af gæster. Og det kan lyde endnu mere omsonst, at det ligefrem skulle være en delikatesse, eftersom al posemad nærmest associeres med junk. Men sådan er det ikke. Sous vide er en superb måde at tilberede sit kød og sine grøntsager på i form af langtidskogning i vakuumpakkede poser. Det giver en fantastisk smag og konsistens, og efterlader alle tilfredse.
Nærmest nemmere end junk food
Processen kræver stort set ingenting. Din mad og en sous vide maskine er de to eneste ingredienser på en ekstrem nem madlavning, der stort set altid falder favorabelt ud til din fordel. Så snart kødet er vakuumpakket, er det klar til et vandbad, som ikke længere kræver din tilstedeværelse i køkkenet. I mellemtiden kan du så sætte musik på, sippe lidt til en kølig hvidvin, mens du gør dig klar og hygger med at dække op til gæsterne. Maden laver nærmest sig selv, og kræver kun få indgreb fra din side.